Zet jij je graag in voor een goed doel? Ben jij een teamspeler, enthousiast en houd je van gezelligheid?

Sluit je dan aan bij ons team. Wij zoeken nog:

Fietser

Om het team van begeleidende fietsers compleet te maken zoeken wij nog een fietser. In deze belangrijke functie leid jij de weg en zorg je voor zichtbaarheid en veiligheid van de loper. Fietsers zullen tijdens de Roparun ieder circa 260 kilometer moeten fietsen. De ervaring leert dat je gemakkelijk 100 kilometer in een tempo van ca. 11 kilometer per uur moet kunnen fietsen. De fietsers zullen worden verdeeld over 2 teams (team A en team B). Tijdens de tocht zullen de fietsers de lopers moeten begeleiden, waarbij er 1 fietser voor de loper fietst en 1 fietser achter de loper. De voorste fietser zal d.m.v. routeboek verantwoordelijk zijn voor de juiste route terwijl de achterste fietser zorg draagt voor de veiligheid van de loper (zeker in het donker) en zal met verlichting kunnen bijdragen aan het zicht van de loper.

Sportmasseur / fysio

De masseur dan wel fysio houdt het team fit en helpt bij eventuele lichte blessures. Verlicht bij de lopers en fietsers de spierpijn maar zou eventueel ook andere teamgenoten die last hebben gekregen van wat kwaaltjes tijdens het weekend kunnen helpen.

Je taak bestaat dus voornamelijk uit masseren, medisch tapen (indien fysio achtergrond) maar ook de algehele fitheid en gezondheid van de lopers en fietsers? Eten en drinken ze wel goed, genoeg en op tijd bijvoorbeeld.

Tevens zorg je ook met je mede masseurs en de mensen van het basiskamp, dat het kamp tijdig opgebouwd en afgebroken is.

 

Interesse? Stuur even een berichtje / laat je reactie achter……..