LOPERS :

Tim

Tim

Loper

Hallo! Ik ben Tim De Rudder en in 2024 loop ik voor het eerst de Roparun. Met mijn vriendin, onze geweldige zoon, en mijn ouders woon ik in het mooie Markelo. Ik ben 42, werk bij gemeente Apeldoorn, loop regelmatig hard, ben af en toe vrijwilliger bij trailrunwedstrijden en doe vaak klussen en klusjes in huis.
 
Via Peter en Margot ben ik in contact gekomen met Stichting FriendsRun4Life, en vind het een eer om mee te mogen lopen met dit team. Een team met fijne mensen die elkaar door dik en dun steunen, en waarbij saamhorigheid belangrijk is. 
 
Met het team hoop ik een goede (financiële) bijdrage te kunnen doen aan het goede doel van de Roparun.
 

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN TIM !

Peter

Peter

Loper

Hallo mijn naam is Peter Scheeren. Ik ben 61 jaar, getrouwd met Janny en woon in Goor. We hebben twee dochters, Annick en Lisanne. En sinds december 2023 ben ik de trotse opa van kleindochter Vajèn Ik ben werkzaam als constructeur/projectleider bij de Universiteit Twente in Enschede. Mijn hobby’s zijn hardlopen, wandelen, schaatsen en af en toe wielrennen. In 2009 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Roparun. Ik ben toen een week voor de run benadert door het team van Burgers Ergon uit Apeldoorn of ik wilde invallen. Dit was een fantastische ervaring en ben sindsdien, net als zo velen, “besmet” geraakt met het Roparun virus. In de afgelopen jaren heb ik met verschillende teams 11 Roparuns meegedaan. Dit jaar weer een Nederlandroute met de start vanuit het mooie Twente. Naast het feit dat het erg leuk is om samen met het hele team deze uitdaging aan te gaan is het een fantastisch doel. Hoe mooi is het om je in te zetten voor de zieke medemens en ervoor te zorgen dat zij tijdens hun ziekte een zo’n prettig mogelijk leven hebben. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we met elkaar heel veel geld bij elkaar brengen voor het goede doel.

Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen mee kunnen worden toegevoegd aan het leven”

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN PETER !

 

Marloes

Marloes

Loper

Ik ben Marloes Ofman en ik ben 39 jaar. Getrouwd met Ivar en we hebben 2 jongens. Milan is 11 jaar oud en Nout is 10 jaar oud. Geboren en getogen in Enter maar woon al ruim 15 jaar in Haaksbergen. Ik heb al 11 jaar mijn eigen kapsalon aan huis. Graag ga ik met mijn familie zowel in de zomer als in de winter sportief en actief op vakantie. In de zomer wandelen in de bergen en in de winter lekker skiën. Daarnaast is hardlopen één van mijn hobby’s.

De reden dat ik meedoe aan de Roparun als loper is naast het feit dat ik hardlopen leuk vind, de afgelopen 2,5 jaar helaas van dichtbij  de diagnose borstkanker heb meegemaakt bij mijn moeder en zusje. Mijn moeder is genezen en mijn zusje is er helaas afgelopen november aan overleden. Ook heeft mijn  vader porstaatkanker gehad. Met meedoen aan de Roparun kan ik actief bijdragen aan het goede doel.
Dit is mijn tweede Roparun. Op naar een geweldig en mooi weekend!!!

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN MARLOES !

 

Jesse

Jesse

Loper

Ik ben Jesse Franken, 22 jaar oud en woon in Apeldoorn. Momenteel ben ik 4e jaars fysiotherapie student aan het saxion in Enschede. Daarnaast trap ik graag een balletje op de zaterdag en ben ik bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Verder ben ik werkzaam in de horeca.

Dit jaar ga ik voor het eerst meedoen aan de Roparun. Ik heb superveel zin om dit team te helpen en daarnaast geld op dit halen voor dit mooie doel!

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN JESSE !

Ronald

Ronald

Loper

Mijn naam is Ronald van Loveren, 51 jaar en ik kom uit Beuningen. Ik woon samen met Wendy en samen hebben we een zoon Bram. Vanaf 2001 heb ik een eigen administratiekantoor en ben ik voornamelijk aan het werk in de regio Nijmegen-Arnhem-Tiel. Hardlopen is één van mijn hobby’s. Ik liep er al jaren aan te denken om eens de Roparun mee te lopen, in juni 2013 hebben we (Marc, Colin en ik) het er na een zaalvoetbalwedstrijd over gehad en Marc en Colin waren gelijk ook erg enthousiast. Daar is de basis gelegd voor Stichting FriendsRun4Life en zijn we begonnen met het zoeken naar meer enthousiaste teamleden. In september 2013 hadden we voldoende mensen bij elkaar en is besloten om in 2014 voor de eerste keer te starten aan de Roparun vanuit Hamburg. Ik heb in 2014 en 2015 als loper mee mogen doen, in 2016 was ik de teamcaptain, in 2017 was ik chauffeur, in 2019 en 2021 was ik chauffeur en teamcaptain en in 2022 en 2023 was ik loper en teamcaptain, het waren geweldige edities en ik heb er zeer veel mooie herinneringen aan over gehouden. Het mooiste van het deelnemen, vind ik het teamgevoel, je kunt die eindstreep alleen halen als iedereen zich daarvoor inzet, alle uitdagingen die je onderweg tegenkomt samen oplossen. Ook in 2024 ga ik de Roparun weer meedoen, dit maal weer als loper en teamcaptain en ik ga er vanuit dat het weer een super weekend wordt. 

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN RONALD !

Olav

Olav

Loper

Ik ben Olav Seliger 53 jaar woon in het mooie Boekelo samen met mijn vrouw Danielle en onze kat Charlie.
 
Ben een fanatiek hardloper met als doel elk jaar 1 of 2 marathons te lopen.
Ben in contact gekomen met deze toppers van Friendsrun4life via Janneke.
 
Jammer genoeg viel zij uit met een blessure en kwam er een plekje voor me vrij.
 
Ik zal me 100% inzetten om voor de stichting een mooi bedrag binnen te halen.
En daarbij heb ik jullie natuurlijk nodig.
Dat kan via de onderstaande link.
 
Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen mee kunnen worden toegevoegd aan het leven”
 

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN OLAV !

Maurice

Maurice

Loper

Hey allemaal, mijn naam is Maurice Bosscher en ben woonachtig in Duiven. In mijn dagelijks leven ben ik internationaal vrachtautochauffeur bij Fedex, reis Europa door en train in het buitenland, wat wil je nog meer. Toen ik nog klein en jong was ben ik gaan voetballen, dat was toen mijn alles. Altijd fanatiek en willen winnen. Toen bleek al dat er een loper in mijn zat, ik had de longinhoud van 10 paarden leek het wel. Altijd maar doorgaan. Door een vervelende knieblessure hield het voetballen op, maar als je zo fanatiek ben als ik wat moet je dan gaan doen? Omdat het lopen er altijd al in heeft gezeten ben ik gaan hardlopen, dat gaat namelijk goed met mijn knieblessure. Dit is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een heuse passie. Ik ga graag een uitdaging aan die wat van mijn relatief gezonde botten vergt, want vergeleken bij wat die mensen waar de Roparun het geld voor ophaalt moeten doorstaan zijn die mankementen van mij maar niets bij. 

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN MAURICE !

 

FIETSERS :

Edwin

Edwin

Fietser

Hallo, mijn naam is Edwin van den Hazel. Ik ben 55 jaar en getrouwd met Marianne. We hebben samen twee meiden, Kimberley en Mandy. Mijn hobby is mountainbiken, ik fiets elke zondag een stuk door de bossen rondom Apeldoorn. Mijn eerste Roparun was in 2009. Een fantastische ervaring !! Hierdoor ben ik “besmet” geraakt met het Roparun virus. Na 12 keer heb ik eindelijk Marianne zo ver gekregen om een keertje mee te doen .

Ook vind ik het erg leuk dat Mandy weer mee gaat als Fysio. I

Ook dit jaar gaan we er weer voor om dit mooie doel te steunen.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN EDWIN !

Lisanne

Lisanne

Fietser

Mijn naam is Lisanne Scheeren. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriend, Gerben en dochter Vajèn in Borne. Ik werk als ergotherapeut op de kinderrevalidatieafdeling binnen revalidatiecentrum Roessingh. Dagelijks werk ik samen met kinderen om hun zelfstandigheid te stimuleren en kijken we naar mogelijkheden in plaats van naar problemen. Mijn hobby is wielrennen. Ik zal dan ook als fietser deelnemen aan de roparun. Via mijn vader, die als loper meedoet binnen dit team, heb ik jaren geleden kennisgemaakt met de roparun. Sindsdien wilde ik altijd al meedoen om mee te werken aan zo’n super goed en mooi doel. Het is fijn om geld op te halen voor mensen die het moeilijk hebben en zo een steentje bij te dragen om voor hen nieuwe mogelijkheden te realiseren.

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Ik ben blij dat ik deel mag nemen in dit enthousiaste team FriendsRun4Life.

 
Ilse

Ilse

Fietser

Mijn naam is Ilse Reef en ik ga mee als fietser van de Roparun. Ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij 2 prachtige meiden. Thuis runnen wij een agrarisch bedrijf met varkens en akkerbouw. Hiernaast run ik met mijn schoonzus een boerderijwinkel met bloemenpluktuin.

De afgelopen 2 jaren zijn mijn schoonzus en een goede vriendin getroffen door kanker. Van dichtbij zie ik wat ze moeten doorstaan. Dit is echt ongelooflijk zowel lichamelijk als ook het mentale aspect.

Speciaal voor hun maar ook zeker voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft gehad of nog gaat krijgen deze tocht volbrengen met hopelijk een bedrag waar we trots op kunnen zijn. In dit team doet o.a. Marloes Ofman (zus van mijn vriendin), Marcel Elferink (kameraad) en Gerard Schrooten (vader van mijn vriendin) ook mee. Hoe bijzonder om dit met hun te mogen doen. Uiteraard zullen we soms op ons tandvlees zitten maar dat is niks vergeleken waar de mensen met deze ziekte doorheen moeten.

Ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit team ONE FOR ALL and ALL FOR ONE.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN ILSE !

Fenna

Fenna

Fietser

Ik ben Fenna Tetteroo.

Ga al enkele jaren met Team 179 mee als loper. Dit jaar voor het eerst als fietser. Ik draag graag een steentje bij om voor dit hechte team, samen een weekend deze prestatie te leveren. Het zal een zwaar weekend worden, maar door de inzet van alle teamleden trekken we ons allemaal er wel doorheen. Na afloop van dit Pinksterweekend zal ik terugkijken met een emotioneel en voldaan gevoel.

Heb er zin in.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN FENNA !

CHAUFFEURS :

Yvette

Yvette

Chauffeur

Mijn naam is Yvette en met wat tussenpozen wordt dit mijn derde deelname aan de Roparun.

Buiten deelnemen in team verband, wat ik ontzettend leuk vind, heeft dit jaar mijn deelname een meer persoonlijk tintje.

Helaas heb ik recent van erg dichtbij te maken gehad met kanker. Mijn vader is na een ziekbed van 3 weken aan galblaaskanker overleden. Wat voor mij wel een grote impact heeft gehad. En ook mijn stiefdochter heeft recent te maken gehad met lymfeklierkanker, iets wat je niet verwacht bij een jonge meid van 19 maar helaas wel voorkomt. Gelukkig is zij hier wel van genezen.

Om de mensen met kanker en hun naasten bij te staan is heel veel geld nodig. Om daar een bijdrage aan te kunnen leveren zie ik alleen maar als een eer. Motivatie genoeg om dit evenement een succes te laten worden.

Ik wens iedere deelnemer aan dit evenement, op welke manier dan ook, veel succes en plezier toe. Groeten Yvette

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN YVETTE !

Twan

Twan

Chauffeur

Mijn naam is Twan van Bakel en 50 jaar geleden geboren in Uden. Ik werk nu alweer ruim 10 jaar bij HERE Technologies en heb van collega’s Yvette, Colin en Erik al veel enthousiaste verhalen gehoord over de Roparun. Hoewel ik sportief ben aangelegd en heel graag ver wandel en hoog klim, is hardlopen niet mijn meest favoriete bezigheid, dus zal ik bij mijn eerste Roparun deelname me inzetten als chauffeur.
Ik kijk er heel erg naar uit om samen met jullie mee te doen aan dit enorme evenement waar we niet alleen onszelf uitdagen, maar tegelijkertijd al rennend en fietsend stil kunnen staan bij de veel grotere uitdaging die mensen met kanker moeten aangaan.

Tot dan !

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN TWAN !

Peter

Peter

Chauffeur

Dag, mijn naam is Peter Tetteroo, ik ben 57 en woon met partner Jacqueline in het Twentse Goor. Ik werk als Coördinator Zorgadministratie bij Careaz in Lichtenvoorde, een ouderenzorg instelling. Ik mag mijn vrije tijd verdelen tussen 2 grote passies, namelijk hardlopen en muziek maken. In dat laatste ben ik de laatste tijd wat fanatieker dan hardlopen. En door een lastige combinatie met werk heb ik besloten deze keer niet als loper mee te gaan maar als chauffeur/navigator. Ik blijf natuurlijk wel mijn rondjes rennen in de prachtige Twentse natuur dus als het nodig mocht zijn kan ik altijd wat kilometers rennen tijdens de Roparun. Zoals velen heb ik nare ziekte van kanker ook van dichtbij meegemaakt waarbij het soms goed afliep (borstkanker bij mijn vriendin die gelukkig weer de oude is) maar helaas ook slecht en ben ik een dierbare vriend kwijt geraakt. Dat zorgt wel voor motivatie om zelf deel te nemen en dit jaar te zorgen dat we met een heel leuk en gemotiveerd team zonder brokken de finish halen. Als Tukker ben ik stiekem best trots dat “De afdeling Twente” een mooie delegatie is van dit prachtige team FriendsRun4Life! Op naar een mooie Roparun in 2023.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN PETER !

Marcel

Marcel

Chauffeur

Ik ben Marcel Elferink, en ik woon in Hengelo. Ben 49 jaar en vrijgezel. Mijn dagelijkse werk is bij de monnik dranken in Oldenzaal alwaar ik samen met mijn collega’s de binnenkomende goederen ontvang en verwerk. Mijn hobby’s zijn de tuin, vissen en mijn club FC Twente bezoeken. Mij motivatie om met dit geweldige team mee te gaan zijn verschillende kennissen en familieleden die deze verschrikkelijke ziekte hebben gehad of nog steeds hebben. Heb ontzettend veel zin in dit voor mij nieuwe avontuur , en hoop zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Met vriendelijke groeten, Marcel.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN MARCEL !

FYSIO / MASSEURS :

Mandy

Mandy

Fysio / Masseur

Ik ben Mandy van den Hazel, ik ben 22 jaar oud en ik werk als fysiotherapeut in Apeldoorn. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en volleybal, ook hou ik van gezellig wat drinken met vriendinnen.
 
Dit wordt mijn 3e Roparun als fysiotherapeut en ik heb er weer superveel zin in. Door alle superleuke verhalen van mijn vader (Edwin, die mee gaat als fietser) ben ik een paar jaar gelden ook mee gaan doen in dit leuke team. Dit jaar wordt extra leuk, want niet alleen mijn vader, maar ook mijn moeder (Marianne) & een goede vriendin (Danique) gaan dit jaar mee!
 
We gaan met z’n alleen weer een mooi bedrag op halen voor dit geweldige doel!
 
Margo

Margo

Fysio / Masseur

Mijn naam is Margo Versteeg, getrouwd met Arnold. Met ons gezin wonen we in het mooie “Hof van Twente”. In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut; een prachtig vak waarin ik mensen begeleid in het optimaliseren van hun dagelijks functioneren… er uit zien te halen wat er in zit!

Ik houd van gezelligheid, heb graag familie en vrienden om me heen en in mijn vrije tijd sport ik graag. Naast volleyballen geniet ik van de duurlopen met m’n  loopmaatjes door de bossen. Wat is er mooier om te werken aan fitheid, “het emmertje leeggooien” samen met mensen waar je plezier mee beleeft!

In 2019 had ik mijn eerste RopaRun-ervaring…één met een gouden randje! Een fysieke en emotionele rollercoaster.  Met de mensen in onze gedachten voor wie we dit doen, mag ik mij dit jaar voor de 4de  keer gaan inzetten. Trots ben ik dat onze dochter Mirthe ook weer deel uitmaakt van ons verzorgende en enthousiaste C-team. Op het basiskamp maken we een “thuis” voor het A- en B-team. We zorgen voor voldoende eten, de broodnodige rust, verzorgen we de vermoeide “spiertjes” en bieden een schouder als het ff niet meer lukt: Prachtig!

Zaterdag 18 mei 2024 gaat bij het startschot de spreekwoordelijke trein rijden: we starten in onze eigen “achtertuin” Twente, en zo’n 550 km verder zullen we  2de  Pinksterdag  met elkaar in Rotterdam finishen.

Diep respect wanneer ik mensen om me heen zie knokken tegen kanker. Hopelijk kunnen we op deze manier helpen om leven toe te voegen aan  dagen, waar geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Wij gaan voor een prachtige editie, voor een prachtige opbrengst:  Friends(-Run)-for-Life!

 

BASISKAMP :

Kyonne

Kyonne

Basiskamp

Heii,
Ik ben Kyonne ter Keurs en ben 21 jaar oud. Ik woon in Hengelo samen met mijn ouders, broertje en twee zusjes. Ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Psychomotorische therapie aan het Windesheim in Zwolle. Ik speel hockey en ben hierin erg fanatiek.

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan aan de Roparun. Toen was ik te vinden op het basiskamp. Iedereen ging voor hetzelfde doel en dit leidde tot veel enthousiasme, fanatisme, aanmoediging, behulpzaamheid en steun voor elkaar. Dit alles samen met het verschrikkelijke weer en een aantal flinke tegenslagen zorgde ervoor dat de finish zoveel mooier is geworden en een herinnering om trots op te zijn. Dit is dan ook de reden waarom ik dit jaar zeker weer mee doe, maar dan met een extra uitdaging voor mijzelf namelijk als loper.

Ik heb er veel zin in!

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN KYONNE !

Mirthe

Mirthe

Basiskamp

Hoi! Mijn naam is Mirthe Versteeg en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Bentelo samen met mijn ouders, broertje, zusje en onze trouwe viervoeter Sieb. In het dagelijks leven ga ik naar school. Ik zit nu in 5 Havo en hoop volgend jaar met mijn studie Facility Management te starten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen, training te geven en speel ik wedstrijden. 

Het is voor mij de eerste keer dat ik meega met de Roparun. Vorig jaar deed mijn moeder voor het eerst mee (met dit team FriendsRun4Life). Langs de route zijn wij het team gaan aanmoedigen en hebben we ze binnengehaald bij de finish in Rotterdam. Toen ik hoorde dat het team nieuwe mensen zocht en mensen voor de verzorging nodig had, dacht ik misschien is dit iets voor mij en heb ik me meteen aangemeld. 

Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om 29 mei te starten in Bremen en 2 juni te finishen in Rotterdam! 

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN MIRTHE !

Janneke

Janneke

Basiskamp

Mijn naam is Janneke Logtenberg, 33 jaar en woon in Boekelo samen met mijn vriend Wouter. Sporten is altijd mijn passie geweest. De marathon van Rotterdam heb ik uitgelopen en ik heb een paar jaar meegedaan met de triathlon competitie.

Echter is 4 jaar geleden mijn toenmalige vriend overleden bij de marathon van Rotterdam en het is sindsdien lastig om weer de echte passie terug op te pakken in het sporten. Op dit moment heb ik alles weer op de rit en durf ik weer een echt doel aan. Om deze motivatie te houden en mijn passie weer volledig op te pakken zie ik de Roparun als een mooi persoonlijk doel en overwinning. In mijn dagelijks leven werk ik bij de Twentsche Kabel Fabriek in Lochem als project quality engineer. De organisatie zit gevestigd vlakbij een mooi natuurgebied waardoor ik tijdens de lunch of voor of na het werk daar mooi kan gaan hardlopen.

Over de Roparun hoor ik van de verhalen dat je als team zo hecht wordt en zo sterk wordt samen, elkaar er echt door heen helpt. En dat je hier mee dan ook nog eens een goed doel steunt, dat moet wel een bijzonder evenement zijn.

Laten we er een prachtig weekend van maken en laten we met elkaar veel geld inzamelen voor dit goede doel ““Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN JANNEKE !

Gerard

Gerard

Basiskamp

Ik ben Gerard Schrooten en ben in 2022 door mijn dochter Marloes benaderd om mee te doen aan FriendsRun4Life.
Wij doen voor de tweede keer mee.
Door het enthousiasme van Marloes doen er nog meer vrienden en kennissen van haar mee.
Ome Marcel als chauffeur en Ilse, vriendin van Annemiek, als fietser.
Afgelopen jaar hebben we met ons team ruim €20.000,- opgehaald, een geweldige prestatie.

Ik ben 68 jaar en ben sinds juli 2022 met pensioen.
Ik was jaren docent bouwkunde.
Getrouwd, al 43 jaar, met Marion, een geweldige sterke vrouw en kregen twee prachtige dochters.
Samen wandelen we veel. Langeafstandsroutes zijn ons niet vreemd. Van Noord naar Zuid en van Oost naar West.
Ook het wandelen in de bergen in de zomermaanden vinden wij heel erg fijn.
Door de week passen we bij beide dochters op onze kleinkinderen. Elke keer weer een feestje.

In juni 2021 zijn wij van nabij geconfronteerd met borstkanker bij een van onze dochters.
In Januari van 2022 rolde mijn eigen vrouw bij een borstonderzoek eruit.
Bij mijzelf is er in september 2023 prostaatkanker geconstateerd.
In november 2023 is onze jongste dochter aan deze verschrikkelijke ziekte overleden, het was een ongelijke strijd.

Des te meer redenen om met FriendsRun4Life een steentje bij te dragen voor het goede doel.

 

FOTOGRAAF :

Wesley

Wesley

Fotograaf

Ik ben Wesley Bosch 42 jaar en kom uit Nijmegen. Heb een pracht dochter van 9 jaar. Mijn hobby’s zijn: voetbal, stappen, lekker games spelen op de Playstation, roeien en fitness doe ik graag. Maar ik pak nog steeds de auto als ik een brief moet posten om de hoek haha. 7 jaar geleden heb ik voor het eerst de Roparun meegemaakt en ik vond het fantastisch. Het doel waar we het voor doen is natuurlijk helemaal fantastisch. Ik ging er blanco in en was benieuwd wat het zou doen met me. Toen ik naar de start liep, liepen er mensen voorbij en hoorde en zag ik mooie dingen en dat deed wel wat met me. Iedereen met hetzelfde doel maar ook met hun eigen persoonlijke motivatie. Toen zei ik tegen mezelf, dit wordt mijn doel voor 2016, mee doen als loper, kosten wat het kost. De laatste 10 kilometer van de Roparun 2015 mocht ik mee lopen en uiteindelijk de Roparun 2016 als reserve loper mee gedaan (de 20 kilometer mogen lopen). Roparun 2017 heb ik mee gedaan als loper en na de 50 kilometer heb ik moeten stoppen door een bovenbeen blessure. Roparun 2018 , 2019 en 2021 ben ik mee gegaan als fotograaf en toen zag ik alles ineens door een lens. Van wat ik hoorde van andere had ik mooie bijzondere foto’s gemaakt . Ook dit jaar ga ik weer mee als fotograaf.

KLIK HIER OM TE DONEREN OP NAAM VAN WESLEY !

Over ons

Koningstraat 24
6641 KS Beuningen

KvK 58766928
Rabobank NL27 RABO 0123483867

E-mailadres
info@FriendsRun4Life.com

Telefoonnummer
06 – 53 10 99 86

Volg ons