Wilt u onze stichting steunen en steunt u daarmee Stichting Roparun ? Met de opbrengst van uw bijdrage worden diverse doelen en projecten gesteund die de kwaliteit van het leven verbeteren van mensen met kanker en hun naasten. Het motto van de Roparun is dan ook ‘leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

U kunt ons op allerlei manieren steunen :

 

Geef een kado !

Steun Stichting Roparun en verras iemand (of jezelf) met een mooi kado ! Voor € 16 koopt u 1 Roparunlot + 1 margriet + 1 doosje met 6 exclusieve bonbons. Dus 2 vliegen in 1 klap, u steunt het goede doel en u ontvangt een mooi kado.

Interesse ? Neem dan contact op met één van onze teamgenoten of stuur ons een berichtje !

Donatie

Via de website van de Roparun kan je ons financieel steunen door een donatie te doen. Dit kan een algemene donatie zijn maar veel leuker is een donatie op ons team (Team 179 – Friends Run4life) of zelfs op een specifiek teamgenoot. Interesse om te doneren? Ga naar doneren via Roparun en volg de instructies. Het is erg eenvoudig, snel en uiteraard veilig met iDEAL te doen. Ook is het mogelijk om te doneren op onze eigen bankrekening NL27 RABO 0123 4838 67 tnv Stichting FriendsRun4Life of scan onderstaande QR-code of klik hier voor ideal betaling.

 

Heerlijke exclusieve bonbons

Koop nu één doosje met 6 heerlijke exclusieve bonbons (mede mogelijk gemaakt door Chocolaterie Tweeling uit Beneden-Leeuwen) voor slechts € 7,00 per doosje !

Loten Roparun Loterij

Namens de stichting Roparun verkopen wij loten voor de Ropaloterij. Een lot kost € 2,50 en je maakt kans op fantastische prijzen. Er zijn diverse prijzen te winnen. Van vakantiereischeques tot diverse andere leuke prijzen. Je maakt zelfs kans op een Hybride auto twv € 50.000, een E Scooter twv €3.500 of een E Bike twv € 2.500.

Wil je een of meerdere loten kopen neem dan contact op met één van onze teamgenoten of stuur ons een berichtje !

Margrieten Aktie

Inmiddels een begrip en niet meer weg te denken, de Moederdag Margrieten aktie. Een fantastisch grote margriet (potmaat 18cm) voor maar € 7,50 per stuk. De margrieten zijn te bestellen bij alle onze teamleden.

Sponsorkliks

De makkelijkste manier om ons te steunen is via sponsorkliks want is het namelijk GRATIS! Als je iets koopt bij online winkels zoals Wehkamp, Zalando, Bol, Coolblue, HEMA, Thuisbezorgt.nl en nog veel meer ontvangt ons team een commissie.

Het kost jou niets extra maar het levert FriendsRun4life en dus de stichting Roparun wel geld op. Klik hier om ons te steunen.

 

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u ons steunen, we hebben een aantal mooie sponsorpakketten om ons te sponsoren, klik dan hier :

Sponsoring voor bedrijven

 

Voor vragen / aanmeldingen kunt u ons mailen via info@friendsrun4life.com of contact opnemen met Ronald van Loveren 06 – 53 10 99 86.

 

Over ons

Koningstraat 24
6641 KS Beuningen

KvK 58766928
Rabobank NL27 RABO 0123483867

E-mailadres
info@FriendsRun4Life.com

Telefoonnummer
06 – 53 10 99 86

Volg ons