Start: Zaterdag 4 juni 14:35.

Onze missie van ruim 530km door Nederland is begonnen. Het is mooi weer en we lopen prima op schema. We zijn we vertrokken aan onze tocht van ruim 530 km. De teams zijn super begonnen en we lopen mooi op schema.

Ons eerste basiskamp is prima (vv DVOL in Lent). Ruim, lekkere douches en (nadat we wel de lichtsensoren hebben afgeplakt) prima slapen in de kleedkamers. 

Halverwege de Roparun veranderd het beeld iets. Wind en regen, veel regen. Het weer zat ons niet mee, maar we blijven knallen. De schoenen worden vakkundig droog geföhnd en we verhuizen naar een nieuw basiskamp in Teteringen (RKVV DIA). ZO goed als het kan opfrissen en de welverdiende rust is nemen. We zijn er bijna… toch?

Inmiddels is het maandag 8 juni, De dag van de finish, en wat een dag was dit… Regen, regen en nog eens regen. Als visjes kwamen de teamleden weer aan op het basiskamp. En als kers op de taart liet de navigatie ons team in de steek en hebben we flink wat extra kilometers de verkeerde kant op  gelopen… Maar na al deze extra stress was de finish extra mooi: we hebben het gehaald 

Wat een onvergetelijk mooi weekend en wat hebben we met z’n allen een prestatie neergezet! Onwijs trots op alle teamleden & op alle support en donaties die we hebben mogen ontvangen.