Nu hadden we richting Emmen moeten rijden om daar ons eerste basiskamp op te slaan. Vanuit hier zouden we morgen naar Bremen vertrekken voor de start van de Roparun 2020. Hadden ja, want helaas is ook dit fantastische evenement afgelast.
 
Deze crisis raakt ons allemaal. Daarom hebben wij ons sterk gemaakt en de geplande acties etc door laten gaan. Dit om ervoor te zorgen dat de mensen waarvoor wij dit doen niet twee keer zo hard worden geraakt.
 
Met de hulp van fantastische sponsoren, een geweldige achterban, top teamgenoten en diversen donateurs kunnen wij met opgeheven hoofd en met trots zeggen dat wij dit jaar ruim € 9200,- hebben opgehaald. SUPER BEDANKT ALLEMAAL!!!
 
Dit wordt een raar weekend. Geen spanning in de buik bij de start, geen vermoeide voeten en benen. Geen zere billen, geen korte hazenslaapjes. Er wordt niet snel opgebouwd, afgebouwd en weer door. Niet een keer stiekem stoppen waar het niet mag, niet gezellig kletsen met teamgenoten en andere teams. Niet even buffelen wanneer je het eigenlijk niet wilt…. Hoe gek het ook klinkt, dit gaan we missen.
 
Om een klein beetje toch in gedachten erbij te zijn, laten we morgen om 12:00 uur allemaal keihard “Conquest of Paradise” van Vangelis uit onze speakers knallen.
Met de ogen open of dicht…..even in gedachten verzonken en denkt aan “Wat als……?”.
 
Goed weekend allemaal, stay safe en tot 2021!