Deze actie is inmiddels gesloten !

Echt een aanrader voor de liefhebber van gezelligheid, lekker eten en bovenal met een lekker glaasje wijn erbij.

Vanaf nu is het mogelijk om diverse wijnen in de vorm van een wijnarrangement te bestellen. De door een echte wijnmeester geselecteerde wijnen zijn normaal uitsluitend voor de professionele markt en van een topkwaliteit. Met deze arrangementen heb je gelijk de wijnen in huis passend bij je kerstdiner. Er is geprobeerd de wijnen op een zo divers mogelijk diner af te stellen. Ga je niet zo uitgebreid aan de kook met kerst? Geen probleem! Je zal deze wijnen niet zo snel in de supermarkt vinden en je kan ze minimaal nog 2 jaar bewaren. Kortom, er komt zeker een gelegenheid waarbij je met plezier een glas lekkere wijn drinkt.

Hoe werkt het:
Hier vindt u welke arrangementen met welke wijnen wij jullie aanbieden, uitgebreid met beschrijving en richting voor het gerecht wat je erbij kunt serveren. Ook staat er aangegeven per pakket wat het kost. Er wordt uitgegaan van een diner voor 4 personen en van 5 gangen: Amuse/Aperitief, Voorgerecht, Tussengerecht, Hoofdgerecht, Dessert.

1. Arrangement Modern: Samenstelling van 5 NIET Franse wijnen. Prijs per 4 personen arrangement (1 fles per soort) € 65,-

2. Arrangement Klassiek: Samenstelling van 5 Franse wijnen. Prijs per 4 personen arrangement (1 fles per soort) € 95,-

3. Arrangement Doos van 6: Keuze uit 4 heerlijke wijnen geleverd per 6 stuks. Een 50/50 mix van 2 verschillende wijnen mag ook. Prijs per doos van 6 flessen € 65,-

Hoe te bestellen?
1. Maak je keuze voor Arrangement 1, 2 (geef ook aan het Hoofdgerecht WIT OF ROOD) of Arrangement 3.
2. Bepaal het aantal personen.
3. Geef je bestelling VOOR 10 december 2014 door op info@friendsrun4life.com. Wij bevestigen dit aan je, krijg je geen bevestiging, neem dan contact met ons.
4. Na betaling krijg je een berichtje wanneer je bestelling uitgeleverd wordt.