Afgelopen zaterdag stonden 16 teamleden van ons bij de ingangen van het Goffertstadion in Nijmegen te collecteren voor de Roparun. Niet alleen onze teamgenoten waren enthousiast…ook de supporters van NEC droegen ons een warm hart toe. Sommigen hadden in het programmaboekje die zij thuis hadden gekregen al gelezen dat wij er zouden staan en kwamen met de donatie in de hand naar ons toe gelopen. Anderen werden door onze aanpak en vrolijkheid geraakt en gaven gul. Voor een groot aantal van de supporters was de Roparun niet vreemd; er doen bekenden aan mee, enkelen doen zelf mee en voor sommigen is de Roparun bekend daar zij zelf te kampen hadden of hebben met kanker.

Toen de wedstrijd ging beginnen, hebben wij de collectebussen even veilig opgeborgen en zijn wij zelf ook het stadion ingegaan om mee te genieten van de leuke wedstrijd NEC – FC Twente. Wat een geweldige plaatsten hadden wij gekregen! Pal achter het doel! Wij waren al snel getuigen van het eerste doelpunt van NEC. De stemming zat er goed in en uiteindelijk is het 3-2 geworden.

Zondag is de inhoud van de bussen geteld en wij zijn echt ontzettend blij verrast door het grote bedrag dat bij elkaar is verkregen. Maar liefst € 1.834,06 is gegeven door de fans van NEC. Dank jullie wel!
Onze dank gaat speciaal uit naar NEC zelf die dit mogelijk heeft gemaakt.