Met de Roparun 2015 in zicht, komen er ter voorbereiding een aantal hardloopevenementen aan waar diverse teamleden van ons aan meedoen. Wanneer het even kan zullen wij een klein verslagje brengen van hoe onze deelnemers het ervaren hebben. Zo is er op 8 maart j.l. de CityPierCity (CPC) geweest in Den Haag. Met de jubileum editie van vorig jaar deden nog 3 FR4L teamgenoten mee. Deze editie is ‘nieuwkomer’ Philip onze enige vertegenwoordiger. Hieronder zijn verslag…..

Philip

 

 

 

 

 

“Hallo loop vrienden,

Op de eerste mooie zondag van dit jaar (8 Maart jl.) heb ik samen met m’n zwager Jurgen de CPC (city pier city) in Den Haag gelopen. Van Sinterklaas kreeg ik deze halve marathon cadeau ter voorbereiding voor de RopaRun. Na een half uur wachten in ons verzamel vak konden we een paar honderd meter doorlopen naar het uiteindelijke startpunt. Na 5 minuten hier wachten konden we eindelijk vertrekken. Het was voor mij voor de eerste keer dat ik meedeed met een georganiseerde loop dus onder de indruk en licht gespannen was ik wel. De eerste kilometers was het zoeken naar plekken om in te halen wat de eerste tussentijden niet te goede kwam. Pas na ongeveer 6 kilometer kreeg je meer ruimte om je heen, waardoor de gemiddelde snelheid beter werd en ik wat meer van de omgeving en het publiek kon genieten. Toen ik m’n eerste gel-voeding ging innemen liep ik tegen een overstekende malloot aan. Gelukkig viel ik niet. Na dit incident kon ik gelukkig weer normaal in m’n ritme komen en me weer focussen op het hardlopen. Scheveningen haven kwam via mijn neus al te gemoed, waarnaar het stuk via de boulevard snel ging. Het laatste stuk terug naar Den Haag ging ook nog vrij goed, maar de vermoeidheid en het verlangen naar de finish nam wel per kilometer toe. Na 1 uur 52 minuten en 32 seconden over de finish gekomen, waar ik met trots en voldoening op kan terugkijken. Op naar de volgende maar wel mindere massale loop.”

 

slide04CPC_2015_21km (route)