Dit keer zetten we o.a. onze masseurs in de spotlights. Marieke van Roden, Winny van Aalst en Majella Broekman zetten zich in voor het fit houden van alle teamleden, en voor het verzorgen en verlichten van pijntjes of blessures. Van vitaal belang dus, deze teamleden!

Marieke van Roden is dit jaar als masseur aan team FriendsRun4Life toegevoegd. Samen met haar zus Susanne was ze zó gemotiveerd om zich in te zetten voor mensen met kanker, dat ze wilde gaan deelnemen aan de Roparun. Gelukkig ontdekte ons team de zussen en konden we ook Marieke inlijven. Marieke is een ondernemend type, met een eigen bedrijf voor coaching, gezonde voeding en massage. En dat is nog eens een handige combinatie van kwaliteiten, die allemaal van pas kunnen komen tijdens de Roparun!

Winny van Aalst is de nieuwste aanwinst in ons team. Je kunt wel zeggen dat het hele team haar met open armen ontvangen heeft, want als masseur gaat zij zich inzetten voor ons voorspoedig herstel en het behandelen van blessures tijdens de heftige Roparunperiode. Winny is een sportief type – ze heeft al 4 keer de Kennedymars gelopen, iets wat niet veel mensen haar kunnen nazeggen. Ze is een echte teamplayer en zo hoort het ook, als teamlid van FriendsRun4Life.

Majella Broekman is onze jongste teamlid. Maar niet onervaren in het Roparunleven: al eerder deed Majella mee met de Roparun en hield ze de teamleden fit. Omdat haar toenmalige team ophield te bestaan, kon Majella zich bij FriendsRun4Life voegen. En daar zijn we blij mee!

Ronald van Loveren is dit jaar onze teamcaptain. Als aanvoerder zal hij zijn best doen om ons hele team te laten shinen! Met 2 jaar ervaring als loper en een enorme dosis verantwoordelijkheidsgevoel zal Ronald ons team door de Roparun heen loodsen, waarbij hij zelf, als harde werker, de handen uit de mouwen steekt waar dat nodig is. 

Reinoud Kamstra is onze beeldjournalist. Als fotograaf en filmmaker legt hij het wel en wee van onze Roparundagen vast. De mooie momenten, diepe dalen, het bikkelen, genieten, de moeheid en de adrenaline kan je met woorden omschrijven, maar een beeld zegt alles wat woorden niet kunnen. Reinoud houdt bovendien zelf ook van hardlopen dus aan betrokkenheid geen gebrek bij Reinoud!