In de komende weken stellen we onze teamleden aan jullie voor. Als eerste presenteren we, met trots, onze verzorgers!  Wesley, Miranda, Susanne en Kirsten houden onze ronkende motors draaiende met hun goede zorg voor catering en de bouw en breek van het basiskamp. 

10904064_831437906922671_7215957497335363063_o kopiewesleysusanneKirsten
M
iranda                             Wesley                            Susanne                 Kirsten

Maak kennis met Wesley Bosch. Wesley doet voor de tweede keer mee met ons team. Vorig jaar zette hij zich in als kampbouwer, cateraar en hand-en-spanbikkel. Met speciale aandacht voor de gezondheid voorzag hij het hele team, dag en nacht, van gezonde stukjes appel, sinaasappel en banaan. Maar vergis je niet: het Roparunvirus heeft ook de loper in hem wakker gemaakt. Inmiddels heeft Wesley zich ontpopt tot rennende fruitman, die op 13 maart 2016 zijn eerste halve marathon in de benen heeft! Dus wij zitten goed met Wesley als reserveloper van ons team, die de ambitie heeft om ook eens als loper uit te komen voor ons team. 

Miranda van Ruiten hebben we vorig jaar leren kennen als de lieve en opmerkzame verzorgster. Als een goede moeder waakte ze over het welzijn en de fourage van haar teamgenoten. Na vorig jaar leken we zonder haar de volgende Roparun te moeten trotseren, maar Miranda’s Ropabloed bleef door haar aderen stromen. En dus sloot ze zich toch weer bij ons aan. Gelukkig voor ons! Want nu zijn wij met haar verzekerd van verzorging tot in de puntjes en de aandacht
waarmee zij doorheeft wat elk teamlid nodig heeft.   

Susanne van Roden is nieuw teamlid. Susanne is zó gemotiveerd om zich in te zetten voor mensen met kanker, dat ze afgelopen jaar op zoek ging, samen met haar zus, naar een Roparunteam om zich bij aan te sluiten. Susanne is
een echte aanpakker: het maakt haar niet uit hoe ze het team kan ondersteunen: fietsend, caterend, of met overige hand-en-spandiensten. Kijk, en dat soort mensen daar houden wij natuurlijk van! Susanne zal samen met Wesley en Miranda de catering en het basiskamp verzorgen. Susanne heeft extra oog voor gezonde voeding, iets wat bij zo’n Roparun natuurlijk van doorslaggevend belang is.

Ook Kirsten Janssens versterkt dit jaar voor het eerst team FriendsRun4Life. Kirsten was al wel bekend met de Roparun doordat haar vriend Tom al jaren meedoet. Hem ontmoeten we in een volgende voorstelronde. Het enthousiasme van Tom en zijn teamgenoten werkte heel aanstekelijk voor Kirsten. Toen haar beste vriendin kanker kreeg besloot ze: ik ga me ook inzetten voor de Roparun. En zo hebben wij Kirsten inmiddels leren kennen als vrolijke aanpakker met humor. En vrolijkheid en humor zijn essentële ingrediënten voor zo’n megaprestatie als het volbrengen van de Roparun. Echt een aanwinst dus, die Kirsten.

Naast deze toppers wordt ons team ook in de watten gelegd en fit gehouden door drie masseurs. Ontmoet hen over enkele dagen in een volgend bericht!