Fantastische Roparunshirts!

Deze shirts zijn in samenwerking met Laura Willemsen en Dedicated ontworpen en gemaakt. Beide shirts zijn een mooie afspiegeling van onze grote uitdaging, de Roparun, een estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij we als team een sportieve prestatie leveren en zo geld ophalen voor mensen met kanker.

De Roparun wordt niet voor niets ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt ook uit het motto van de Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.  Met de opbrengst van deze shirts kunnen mensen met kanker ondersteund worden.

De shirts zijn zowel in een heren- als in een damesmodel te koop. Wil jij graag een bijdrage leveren en daarvoor een mooi shirt terug ontvangen, bestel dan snel een Roparunshirt! Één shirt kost €29,99 + €1,95 verzendkosten.

Bestellen

Hieronder vind je het bestelformulier. Bestel de shirts die jij wilt, maak het geldbedrag over op bankrekeningnummer Rabobank NL27 RABO 0123483867 tnv Friendsrun4Life en zodra wij het geld hebben ontvangen sturen we de shirts in de door jou bestelde maat naar je toe. Veel plezier ervan!

 

[formidable id=”2″]