Team

Lopers

Manfred

Manfred

Loper

Ik ben Manfred Kooij, ik ben 48 jaar en woon in Elst. Ik werk in de groenvoorziening in het Openluchtmuseum in Arnhem.  Wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd is hardlopen, ik doe dit dan ook 4 tot 5 keer in de week. Het is een uitlaatklep en ik vind het ook gewoon heel fijn om in beweging te zijn. In het verleden heb ik mee gedaan aan de Paralympics hardlopen. Verder kijk ik graag naar sport op de tv en ik ga regelmatig naar Vitesse.

Dit is voor mij de zesde keer dat ik mee doe aan de Roparun. Het betekent voor mij veel om dit voor mensen te doen met deze ziekte. Met daarbij mijn eigen familie in gedachten, die er mee worstelen en er geworsteld mee hebben. Ik hoop dat we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar verzamelen voor dit goede doel! Ik kijk er naar uit!

Peter

Peter

Loper

Hallo mijn naam is Peter Scheeren. Ik ben 57 jaar, getrouwd met Janny en woon in Goor. We hebben twee dochters Annick van 29 en Lisanne van 27. Ik ben werkzaam als constructeur/projectleider bij de Universiteit Twente in Enschede. Mijn hobby’s zijn hardlopen, wandelen, schaatsen en af en toe wielrennen. In 2009 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Roparun. Ik ben toen een week voor de run benadert door het team van Burgers Ergon uit Apeldoorn of ik wilde invallen. Dit was een fantastische ervaring en ben sindsdien, net als zo velen, “besmet” geraakt met het Roparun virus. In de afgelopen jaren heb ik 8 keer mee gedaan, waarvan vier keer vanuit Parijs als loper, en 4 keer vanuit Hamburg als loper en 1 keer als fietser. Dat we vanuit Bremen (dit jaar voor het eerst een nieuwe route) vertrekken maakt het extra leuk omdat de route zo´n beetje door mijn achtertuin gaat en er hopelijk veel vrienden en bekenden langs de route zullen staan om ons aan te moedigen. Deze keer wordt extra speciaal omdat mijn dochter Lisanne mee gaat als fietser. Naast het feit dat het erg leuk is om samen met het hele team deze uitdaging aan te gaan is het een fantastisch doel. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we met elkaar heel veel geld bij elkaar brengen voor het goede doel.

“Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

 

Femke

Femke

Loper

Mijn naam is Femke Kobossen, 43  jaar en gelukkig samenwonend met Colin (mede organisator) en onze 2 kinderen Luc (16) en Liz (12). Ik mag me dit jaar wederom weer voorstellen als loper van team 179 FriendsRun4Life. Dit wordt voor mij de 6e keer dat ik meeloop in dit Roparun team. Dit jaar vanaf een andere nieuwe startlocatie en ook weer weer met wat  “oude” en wat “nieuwe (jonge) ” teamleden. In onze familie en vriendenkring hebben ook wij te maken en te maken gehad met de ziekte kanker. Helaas zijn er hierdoor ook al een aantal dierbaren niet meer in ons midden. Het gaat dan ook maar om één ding “Leven toevoegen aan dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. We gaan er weer een mooi weekend van maken. Een echt avontuur voor het leven. Herinneringen maken en deze koesteren. Met een lach en een traan denken we aan alle lieve, mooie, prachtige, inspirerende, dappere en strijdende mensen in ons achterhoofd. Dit kunnen wij nog doen …. Hoe vermoeiend het soms ook is in het weekend. Op naar de start zaterdag 30 mei 2020!

Peter

Peter

Loper

Mijn naam is Peter Tetteroo, ben 53 jaar en woon in het Twentse Goor met mijn vriendin Jacqueline en 2 katten. Behalve hardlopen is muziek maken een grote passie. Ik speel bugel in een brassband en flugehorn in een egerländerkapel.

Mijn motivatie om me aan te melden voor het FriendsRun4Live Roparunteam is tweeledig.
Natuurlijk ben ik gewoon gek op sporten met hardlopen in het bijzonder.De Roparun is een sportieve uitdaging die ik in 2018 voor het eerst heb beleefd. Vanwege de grote afstand  (ruim 560 km) kom je jezelf wel enkele keren tegen. Daarbij is hardlopen een individuele sport maar juist deze uitdaging gaan we samen aan als team met lopers, fietsers, verzorgers en chauffeurs!

Net als vele anderen ken ik ook mensen in mijn omgeving die te maken hebben (gehad) met kanker. In eerste plaats mijn eigen vriendin bij wie in 2012 borstkanker werd geconstateerd en die na maanden met intensieve behandelingen en een operatie nu gelukkig weer volop van het leven kan genieten. Maar ik denk zeker ook aan mensen die minder geluk hebben gehad. Een goede vriend van me die een kansloze strijd vocht en die ik nu al ruim 10 jaar moet missen. Mijn zwager, een buurvrouw, collega’s. Allemaal mensen van wie je hoort dat ze ziek zijn en in onzekerheid verkeren of de strijd niet hebben kunnen winnen. Helaas zijn er te veel mensen die er niet meer zijn.

Onlangs liep ik een trainingsloop. Het was koud en ik was al behoorlijk nat geregend toen ik ook nog een hagelbui op mijn kop kreeg. Toen ik kleumend de kortste route terug naar huis overwoog, moest ik denken aan al die mensen die ook niet zomaar kunnen afhaken als het even tegenzit. Dat gaf mij voldoende motivatie om gewoon door te lopen en mijn trainingsronde af te maken.

Ik hoop tijdens de Roparun voldoende kracht en motivatie te hebben om met mijn Roparun team FriendsRun4Live (#179) deze ultieme uitdaging tot een goede einde te brengen en daarmee veel geld op te halen voor het KWF.

Laten we met zoveel mogelijk mensen zorgen dat we het doel van de Stichting Roparun kunnen realiseren: Ondersteunende zorg voor mensen met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen waar waak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Henk

Henk

Loper

Mijn naam is Henk van den Brand en ben werkzaamheden bij de high intensive care (HIC)van Pro Persona in Nijmegen. Daar was het vorig jaar dat Pieter de volgende dringende vraag stelde aan eenieder die het wilde horen: “is er iemand van jullie die iemand kent die als begeleider mee wil fietsen met de Roparun, wij zitten in een soort van crisis in verband met het korte tijdsbestek naar de run toe, om hiervoor iemand te vinden die dit kan en wil doen”. Ik kijk in mijn agenda en zie dat ik deze dagen vrij ben en heb Pieter geantwoord dat ik het team eventueel wel uit de brand wil helpen. 
Sinds die dag is de besmetting met Roparun virus mijn bloedbaan in geschoten en na het fietsen vorig jaar hoop ik nu lopend mijn steentje bij te mogen dragen.
Enkele weetjes uit mijn historie op sportief gebied zijn o.a.:
– van origine ben ik een duursporter, midden – lange afstand lopen, overgestapt naar een aantal jaren kwart triatlon met 1x een hele triatlon
– ik heb het grootste gedeelte van het oude Inca rijk bewandeld in de Andes en Amazone in 2005
– ik ben in januari 2010 vanuit Nijmegen gestart met wandelen naar Santiago de Compostela via Lourdes en ben daar in maart 2010 gearriveerd
– ik ben 14 januari 2017 vanuit Volkel daar naartoe gefietst waar de zon elke keer ondergaat totdat ik weer in Volkel terug was op Sinterklaas avond 2017.

Pieter

Pieter

Loper

Hoi mijn naam is Pieter Dubelaar en ik woon in Winssen. Ik ben getrouwd met Karin en heb 3 kids, namelijk Pim, Maud en Sam. Ik ben een echt buitenmens. Wat sporten betreft ben ik in voor bijna alles, maar hoofdzakelijk voetbal, tennis, hardlopen en wielrennen. Ik werk sinds dit jaar als zelfstandig psychiatrisch verpleegkundige en laat me op verschillende afdelingen inhuren. Een baan die iedere dag weer anders is en die de nodige dynamiek met zich meebrengt. Sporten is voor mij dan ook de ideale uitlaatklep. Ik vind het fijn om een uitdaging te hebben en de roparun past hier helemaal in. 
 
Vorig jaar heb ik door een blessure niet kunnen lopen en heb ik in het ondersteunende team gezeten. Dit vond ik ook erg leuk om te doen, maar lopen blijf ik toch het allerleukste vinden. Het mooie van meedoen aan de roparun vind ik het gezamenlijk toewerken naar de eindstreep, waarbij je je eigen grenzen verlegt. Ik kijk al uit naar het pinksterweekend!
Fenna

Fenna

Loper

Hallo mijn naam is Fenna Tetteroo. Ik ben 54 jaar en getrouwd met Kees. We hebben een Labrador Max, vaak mijn loopmaatje op verschillende bospaden. Ben graag sportief bezig. Hardlopen is een van mijn passies. Yoga en circuittraining doe ik ook (afwisseling van kracht en conditie oefeningen). Ga graag gezellig uit eten. Heb twee jaar geleden de Twenterun gedaan (een hardloop estafette van 24 uur) voor stichting Kans voor een Kind. Dit was een top ervaring. Tijdens een familie uitje hoorde ik van Peter Tetteroo dat hij dit jaar met de Roparun mee zou doen. Hij vertelde het met zoveel enthousiasme dat ik besloot ook mee te willen doen. Ik ga graag deze uitdaging met Friends Run 4 life Team 179 aan. Voor een fantastisch doel, ik heb er zin in.

Lynn

Lynn

Loper

Hoii! Mijn naam is Lynn ik ben 18 jaar en woon in Enter. Ik heb een zus van 21 en ben daardoor de jongste thuis. Ik studeer in mijn dagelijks leven, heb een bijbaantje en doe aan zwemmen en hardlopen. Daarbij vindt het ook leuk om soms te gaan wielrennen of mountainbiken. 
 
Ik heb in het verleden op voetbal gezeten maar ben daar mee gestopt om andere sporten te ontdekken. Mijn moeder doet aan hardlopen en ben daardoor ook begonnen met hardlopen, maar nooit gedacht dat ik dit fanatiek zou gaan doen. In de 2 jaar dat ik aan hardlopen doe ben ik lid geworden van een atletiekvereniging en heb afgelopen jaar een halve marathon voltooid en hoop dit begin volgend jaar weer te doen, maar dan met een betere tijd :).
 
Afgelopen jaar heb ik de doorkomst in Enter gekeken om daar Peter en Margo van mijn atletiekvereniging aan te moedigen. Ik ben er toen achter gekomen hoe gaaf het is wat zij doen! Daarna nog alle verhalen te horen gekregen en wist het toen al zeker, dit wil ik ook doen! Toen ik een paar weken geleden zag dat ze mensen nodig hadden heb ik een moment getwijfeld maar ben daarna door Peter helemaal verkocht en mij gelijk aangemeld. 
 
Daarbij hebben meerdere mensen die mij dierbaar zijn ook te maken gehad met kanker. Het afgelopen jaar heb ik er vooral te maken mee gehad. De vader van een van mijn beste vriendinnen is er achter gekomen dat hij een zware vorm van kanker heeft. Een vriendin van mijn moeder heeft ontdekt dat ze darmkanker heeft en ik heb het heftige nieuws moeten horen dat een dierbare vrouw van mijn atletiek vereniging aan kanker is overleden…  Dit heeft mij veel gedaan en wil mij daarom inzetten voor deze mensen en voor deze ziekte! Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar kunnen halen!

Fietsers

Edwin

Edwin

Fietser

Hallo, mijn naam is Edwin van den Hazel. Ik ben 52 jaar en getrouwd met Marianne. We hebben samen twee meiden, Kimberley en Mandy. Mijn hobby is mountainbiken, ik fiets elke zondag een stuk door de bossen rondom Apeldoorn. Mijn eerste Roparun was in 2009. Een fantastische ervaring !! Hierdoor ben ik “besmet” geraakt met het Roparun virus. Na 5 keer Parijs en 5 keer Hamburg heb ik een jaar overgeslagen en nu heb ik ontzettend veel zin in de nieuwe route  vanuit Bremen via Groningen.

Lisanne

Lisanne

Fietser

Mijn naam is Lisanne Scheeren. Ik ben 27 jaar en woon in Enschede. Ik werk als ergotherapeut binnen een eerstelijns praktijk voor kinderen. Dagelijks werk ik samen met kinderen om hun zelfstandigheid te stimuleren en kijken we naar mogelijkheden in plaats van naar problemen. Mijn hobby’s zijn wielrennen en volleyballen. Ik zal dan ook als fietser deelnemen aan de roparun. 
 
Via mijn vader, die als loper meedoet binnen dit team, heb ik jaren geleden kennisgemaakt met de roparun. Sindsdien wilde ik altijd al meedoen om mee te werken aan zo’n super goed en mooi doel. Het is fijn om geld op te halen voor mensen die het moeilijk hebben en zo een steentje bij te dragen om voor hen nieuwe mogelijkheden te realiseren. 
Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.
Ik ben blij dat ik dit jaar deel mag nemen in dit enthousiaste team FriendsRun4Life.
Wiebe

Wiebe

Fietser

Mijn naam is Wiebe H Kastelein. Ben 52 jaar. En kom uit Wolvega. Ik woon samen met Janet. Het wordt mijn 10de ROPARUN als fietser. Hier heb ik zoals elke keer veel zin in.

We gaan er met de hele groep een mooi weekend van maken.

Ilse

Ilse

Fietser

Mijn naam is Ilse van Os-Ligtvoet. Ik woon samen met mijn man Rudy en onze kinderen, Mathijs en Esther, in Tilburg. Ik werk al  20 jaar met veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs in Goirle. Daarnaast ben ik atletiektrainer bij AV Attila en geef daar les aan de pupillen (6 tot 9 jaar). Daarnaast lees, haak, naai en borduur ik.

Voor de tweede keer neem ik deel aan de Roparun als fietser. Afgelopen jaar heb ik enorm genoten van de tocht. Wat een mooie, bijzondere en emotionele tocht was het. Veel mensen aan de kant die ons aanmoedigden, zowel overdag als ‘s avonds. Tijdens de tocht was er tijd om even stil te staan voor wie je het allemaal doet door het aansteken van een kaarsje in een kerk, het op de grond schrijven van hun naam en de haag van mensen bij het ziekenhuis in Rotterdam. Ook ging ik op pad met een team waar ik de meeste nog niet goed van kende, maar na afloop had ik er een familie bij.

Ik heb waanzinnig veel zin om dit jaar weer op pad te gaan.

Chauffeurs / Navigators

Geert

Geert

Chauffeur/Navigator

Hallo, mijn naam is Geert Dolstra. Woonachtig in het mooie Wolvega. Ben onderhand 52 jaar oud en gelukkig getrouwd met Anita. Samen hebben we 2 meiden van 19 en 23 jaar. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als meet- en regeltechnicus bij Aquadatasystems in Dronten. Een bedrijf dat besturingssystemen verzorgt voor stuwen en gemalen.

Dit wordt mijn tweede Roparun. De eerste in 2012 was een dusdanig indrukwekkende ervaring dat het jammer was dat het team er niet mee doorging, maar kriebelen bleef het altijd. Vandaar, toen ik gevraagd werd om weer mee te gaan, heb ik dus ook geen moment getwijfeld.

Zoals zovelen zijn wij in de familie ook niet gevrijwaard gebleven van deze ziekte, maar tegelijkertijd geeft het ook een extra dimensie aan deze uitdaging. De wetenschap dat je met zo veel teams en mensen één gezamenlijk doel hebt maakt het tot, wat mij betreft, het mooiste evenement dat er bestaat en ik hoop dat er ook dit jaar weer vele goede initiatieven worden gesteund, zodat iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft, weet dat er ook aan hen gedacht wordt.

Colin

Colin

Chauffeur/navigator

Ik ben Colin, 43 jaar en kom uit de oudste stad van het land, Nijmegen! Vriend van Femke (loopt weer met ons mee dit jaar) en trotse vader van 2 kids, Luc (16) en Liz (12). In 2014 meegedaan als loper, 2015 de Teamcaptain, in 2016 weer meegedaan als loper en in 2017 de rol van chauffeur / navigator op me genomen. Als mede-oprichter en organisator om meerdere redenen de 2018 editie als team te laten schieten. Dit was een lastige beslissing en het weekend in mei was ook niet makkelijk om langs de kant toe te kijken. Wanneer je eenmaal verslaafd bent aan de Roparun wordt je knap chagrijnig als je een keer niet meedoet kan ik je uit ervaring vertellen. Gelukkig dachten een aantal oud teamleden hier ook zo over en uiteindelijk in 2019 toch weer meegedaan. In eerste instantie weer als chauffeur / navigator maar uiteindelijk net voor de Roparun een geblesseerde loper moeten vervangen. Met hangen en wurgen (en hulp van zoonlief Luc en fantastische teamgenoten) de finish gehaald.

De 2020 editie wordt mijn 6de keer. Een bijna nieuwe route (bijna 280km is nieuw) met een nog groter deel door Nederland. Hoe gaaf is dat zeg.  Deze keer ga ik weer als chauffeur mee en zoals altijd heb ik me voorgenomen om er met pinksteren gewoon te staan, voor het team. Het maakt me niet uit waar ze me willen hebben, ik doe het allemaal (weet alleen niet of men gelukkig gaat worden van mijn masseer kwaliteiten). Het is een prachtig evenement voor een nog mooier en doel. De Roparun focust zich op ‘de kwaliteit van het leven’ van mensen die direct zijn getroffen en daadwerkelijk vechten tegen de ziekte kanker. In veel gevallen is het een oneerlijke strijd die uiteindelijk verloren gaat. Een periode van onzekerheid, ongeloof, pijn en verdriet. De liefde van je naasten kan je helpen deze pijn te verzachten. De Roparun wilt hier ook haar steentje aan bijdragen……”Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dit motto, gezien als grote muurschildering in een hospice in Den Haag, heeft grote indruk op mij gemaakt. Hiervoor ga ik me wederom voor de volle 100% inzetten. Samen met een geweldige groep mensen. Toppers van het eerste uur, kanjers die na vorig jaar weer mee gaan en een frisse aanwas van (met name jonge) toppers die dit jaar voor het eerst met ons meegaan. Rotterdam…..here we come!!

Ronald

Ronald

Chauffeur/navigator

Mijn naam is Ronald, 47 jaar en ik kom uit Beuningen. Ik woon samen met Wendy en samen hebben we een zoon Bram. Vanaf 2001 heb ik een eigen administratiekantoor en ben ik voornamelijk aan het werk in de regio Nijmegen-Arnhem-Tiel. Hardlopen is één van mijn hobby’s naast zaalvoetballen en skiën. Ik liep er al jaren aan te denken om eens de Roparun mee te lopen, in juni 2013 hebben we (Marc, Colin en ik) het er na een zaalvoetbalwedstrijd over gehad en Marc en Colin waren gelijk ook erg enthousiast. Daar is de basis gelegd voor Stichting FriendsRun4Life en zijn we begonnen met het zoeken naar meer enthousiaste teamleden. In september 2013 hadden we voldoende mensen bij elkaar en is besloten om in 2014 voor de eerste keer te starten aan de Roparun vanuit Hamburg. Ik heb in 2014 en 2015 als loper mee mogen doen, in 2016 was ik de teamcaptain en in 2017 en 2019 was ik chauffeur, het was een geweldige ervaring. Het mooiste van het deelnemen, vond ik het teamgevoel, je kunt die eindstreep alleen halen als iedereen zich daarvoor inzet. Ook in 2020 ga ik de Roparun weer meedoen, dit maal weer als chauffeur en ik ga er vanuit dat het weer een super weekend wordt.

Vacature

Vacature

Chauffeur/Navigator

Fysio / Masseurs

Margo

Margo

Fysio / Masseurs

Mijn naam is Margo Versteeg, getrouwd met Arnold. Met onze 3 kinderen Mirthe, Thies en Famke wonen we in het mooie Twente. In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut; een prachtig vak waarin ik mensen begeleid in het optimaliseren van hun dagelijks functioneren… er uit zien te halen wat er in zit!

Ik houd van gezelligheid, heb graag familie en vrienden om me heen en in mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen vind ik leuk en geniet het meest van de duurlopen met m’n  loopmaatjes door de bossen. Daarnaast ben ik ook op het volleybalveld te vinden. Wat is er mooier om te werken aan fitheid, “het emmertje leeggooien” samen met mensen waar je plezier mee beleeft!

December 2018: RopaRun komt op m’n pad op een moment dat kanker weer heel dichtbij is.  Tijdens het Pinksterweekend van 2019 heb ik mijn eerste RopaRun-deelname beleefd. Één om nooit te vergeten! Met de mensen in onze gedachten voor wie we dit doen, zijn we 2de Pinksterdag  in Rotterdam gefinisht…en onze naam zegt het al: Friends(-Run)-for-Life!

Dit jaar ga ik voor de 2de keer als fysio mee met Team FriendsRun4Life. Ons doel: geld inzamelen voor de palliatieve kankerzorg. Zaterdag 30 mei starten we in Bremen, de maandagmiddag 1 juni zullen we ’s middags na ± 560 km finishen in Rotterdam. Als ik patiënten zie knokken…dan is dit het minste wat wij kunnen doen!

Mandy

Mandy

Fysio / Masseurs

Ik ben Mandy van den Hazel, ik ben 19 jaar oud en ik studeer fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht! In mijn vrije tijd speel ik gitaar en volleybal, ook hou ik van gezellig wat drinken met vriendinnen en mijn huisgenootjes.

Mijn vader (Edwin) doet mee als fietser binnen dit team, van hem heb ik al vele verhalen gehoord over hoe leuk het Roparun weekend is. Hierdoor begon het bij mij natuurlijk ook te leven. Vandaar dat ik dit jaar voor het eerst mee ga als fysiotherapeut/masseur.
Mijn eerste Roparun dus, spannend maar ik heb er super veel zin in met dit topteam!

Vacature

Vacature

Fysio / Masseurs

Catering/verzorging

Miranda

Miranda

Catering/verzorging

Mijn naam is Miranda van Ruiten en ben een bezige bij.
Komend jaar ga ik voor de vierde keer mee met de ROPARUN. We starten dit jaar vanuit Bremen en gaan via Groningen naar Rotterdam.

Waarom ik meedoe met de ROPARUN is het feit dat ook ik vele bekenden heb die de strijd met kanker hebben moeten leveren. ROPARUN doet mooie dingen met het geld wat we inzamelen. Ik zet me hier dan ook met liefde en plezier voor in.

Wij willen met ons team zoveel mogelijk geld inzamelen en hebben daarvoor diverse activiteiten op de planning staan.  Wat we oa doen is het inzamelen van oude kleding. Mocht U dit hebben kunt U altijd contact met ons opnemen.  Voor elke kilo kleding krijgen wij geld,  en alle kilootjes bij elkaar zorgen voor een mooi bedrag. Dus denk bij het opruimen van de kledingkast aan ons.

Maar u mag ons natuurlijk ook altijd steunen door geld over te maken op onze bankrekening : 

Rabobank NL27 RABO 0123483867

Uiteraard kunt u ons ook steunen rechtstreeks via de site van ROPARUN. Vermeld dan wel even ons team nr 179.

Ook kunt u ons tijdens het Pinksterweekend volgen via de site van de www.ROPARUN.nl 

 

Mirthe

Mirthe

Catering/vezorging

Hoi! Mijn naam is Mirthe Versteeg en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Bentelo samen met mijn ouders, broertje, zusje en onze trouwe viervoeter Sieb. In het dagelijks leven ga ik naar school. Ik zit nu in 5 Havo en hoop volgend jaar met mijn studie Facility Management te starten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te volleyballen, training te geven en speel ik wedstrijden. 

Het is voor mij de eerste keer dat ik meega met de Roparun. Vorig jaar deed mijn moeder voor het eerst mee (met dit team FriendsRun4Life). Langs de route zijn wij het team gaan aanmoedigen en hebben we ze binnengehaald bij de finish in Rotterdam. Toen ik hoorde dat het team nieuwe mensen zocht en mensen voor de verzorging nodig had, dacht ik misschien is dit iets voor mij en heb ik me meteen aangemeld. 

Ik heb er heel veel zin in en kijk ernaar uit om 29 mei te starten in Bremen en 2 juni te finishen in Rotterdam! 

Hans

Hans

Catering/verzoring

Mijn naam is Hans Wigger,  trotse vader van Bram,  geboren en getogen in het mooie Hengelo.

Ik werk bij Vorgers Autoberging. Ik verzorg de planning en stuur de jongens aan; het is een baan met ongelofelijk veel diversiteit. Ik ben een Bourgondiër, houd van gezelligheid en in mijn vrije tijd kook ik graag, het liefst op de BBQ of in de ketel, voor vrienden.

In tegenstelling tot veel andere teamleden is hardlopen niet aan mij besteed (buiten het feit dat ik daar een prima lichaam voor heb; NOT ). Wel ben ik een écht buitenmens, vind het heerlijk om met de hond in het bos te lopen, lekker te mountainbiken of te gaan skiën in Oostenrijk. Ook ga ik geregeld met vrienden op pad; van rugbywedstrijd tot zeilen, schouwburg of concert; leuk! Van kinds af aan ben ik gek op formule 1; er gaat mij geen wedstrijd mis.

Tot vorig jaar was ik onbekend met RopaRun. Margo Versteeg vertelde mij dat ze vorig jaar mee was geweest en dat het voor haar een onvergetelijke ervaring was. Kortgeleden vroeg Margo me of ik team Friends Run 4 Life wilde komen versterken; toen kon ik geen nee meer zeggen. Ik heb enorm veel zin om er in het pinksterweekend prachtige dagen van maken, ongetwijfeld met een lach en een traan, en dat we een mooi bedrag bij elkaar halen voor dit goede doel.  Ik heb er zin in om dit team te versterken en ondersteunen! Zoals Pim Fortuyn zei,  ad your service. Groetjes Hans Wigger

Fotograaf

Wesley

Wesley

Fotograaf

Ik ben Wesley Bosch 40 jaar en kom uit Nijmegen. Heb een pracht dochter van 7 jaar. Na 17 jaar werken bij de ANAC ben ik september 2019 bij Fletchers hotels holthurnsehoff in Berg en Dal aan de slag gegaan. Mijn hobby’s zijn: voetbal, stappen, lekker games spelen op de Playstation, hardlopen en fitness doe ik graag. Maar ik pak nog steeds de auto als ik een brief moet posten om de hoek haha. 5 jaar geleden heb ik voor het eerst de Roparun meegemaakt en ik vond het fantastisch, het doel waar we het voor doen is natuurlijk helemaal fantastisch. Ik ging er blanco in en was benieuwd wat het zou doen met me. Toen ik naar de start liep, liepen er mensen voorbij en hoorde en zag ik mooie dingen en dat deed wel wat met me. Iedereen met hetzelfde doel maar ook met hun eigen persoonlijke doelen. Toen zei ik tegen mezelf, dit wordt mijn doel voor 2016, mee doen als loper, kosten wat het kost. De laatste 10 kilometer van de Roparun 2015 mocht ik mee lopen en Roparun 2016 als reserve loper mee gedaan en toen 20 kilometer mogen lopen. Roparun 2017 heb ik mee gedaan als loper en na de 50 kilometer heb ik moeten stoppen door een bovenbeen blessure.  Roparun 2018 en 2019 ben ik mee gegaan als fotograaf en toen zag ik alles door een lens wat ik hoorde van andere had ik mooie bijzondere foto’s gemaakt .

Over ons

Aldenhof 6108
6537 DN Nijmegen

KvK 58766928
Rabobank NL27 RABO 0123483867

E-mailadres
info@FriendsRun4Life.com

Telefoonnummer
06 - 53 10 99 86

Volg ons