Team

Lopers

Conny

Conny

Loper

Mijn naam is Conny Sanders (44) en woon in Arnhem met mijn man Rense, mijn drie kinderen Stan (16), Mila (14) en Lara (9) en onze hond Lili. We houden ervan om gezellig veel actieve dingen samen te doen, wat, dat maakt vaak niet eens veel uit.

Ik ben heel graag buiten, hardlopen en bootcampen in de natuur is dan ook mijn passie en uitlaatklep.

De slogan van de Roparun: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, moet haast iedereen wel aanspreken.

Met deze sportieve uitdaging staan we stil bij  onze familie en dierbaren die deze ziekte meegemaakt hebben.

2019 wordt mijn tweede Roparun, deze keer ga ik het samen beleven met mijn man en beste vriendin, wat het extra bijzonder maakt!

De komende maanden wordt een periode flink trainen. Op naar een mooie opbrengst en een leuke sportieve teamprestatie in juni. Ik heb er zin in!

Manfred

Manfred

Loper

Ik ben Manfred Kooij, ik ben 48 jaar en woon in Elst. Ik werk in de groenvoorziening in het Openluchtmuseum in Arnhem.  Wat ik het allerliefste doe in mijn vrije tijd is hardlopen, ik doe dit dan ook 4 tot 5 keer in de week. Het is een uitlaatklep en ik vind het ook gewoon heel fijn om in beweging te zijn. In het verleden heb ik mee gedaan aan de Paralympics hardlopen. Verder kijk ik graag naar sport op de tv en ik ga regelmatig naar Vitesse.

Dit is voor mij de zesde keer dat ik mee doe aan de Roparun. Het betekent voor mij veel om dit voor mensen te doen met deze ziekte. Met daarbij mijn eigen familie in gedachten, die er mee worstelen en er geworsteld mee hebben. Ik hoop dat we met zijn allen een mooi bedrag bij elkaar verzamelen voor dit goede doel! Ik kijk er naar uit!

Peter

Peter

Loper

Hallo mijn naam is Peter Scheeren. Ik ben 56 jaar, getrouwd met Janny en woon in Goor. We hebben twee dochters Annick van 28 en Lisanne van 26. Ik ben werkzaam als mechanische ontwerpingenieur bij de Universiteit Twente. In Enschede. Mijn hobby’s zijn hardlopen, wandelen, schaatsen en af en toe wielrennen. In 2009 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Roparun. Ik ben toen een week voor de run benadert door het team van Burgers Ergon uit Apeldoorn of ik wilde invallen. Dit was een fantastische ervaring en ben sindsdien, net als zo velen, “besmet” geraakt met het Roparun virus. In de afgelopen jaren heb ik 7 keer mee gedaan, waarvan vier keer vanuit Parijs als loper, en 3 keer vanuit Hamburg als fietser en loper. Dat we vanuit Hamburg vertrekken maakt het extra leuk omdat de route zo´n beetje door mijn achtertuin gaat en er hopelijk veel vrienden en bekenden langs de route zullen staan om ons aan te moedigen. Naast het feit dat het erg leuk is om samen met het hele team deze uitdaging aan te gaan is het een fantastisch doel. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat we met elkaar heel veel geld bij elkaar brengen voor het goede doel.

“Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

 

Femke

Femke

Loper

Mijn naam is Femke Kobossen, 42 jaar en gelukkig samenwonend met Colin (mede organisator) en onze 2 kinderen Luc (15) en Liz (11). Ik mag me weer voorstellen als loper van team 179 FriendsRun4Life. Dit wordt voor mij de 5e keer dat ik meeloop in dit Roparun team. Een mooi jubileum! Na een jaar niet mee te hebben gedaan en het ook daadwerkelijk gemist te hebben gaan we dan toch maar weer een keer proberen. Dit jaar met weer wat “oude” en wat “nieuwe” teamleden. Ook wij hebben in onze familie en vriendenkring te maken en te maken gehad met de ziekte kanker. Helaas zijn er hierdoor ook al een aantal dierbaren niet meer in ons midden. Het gaat dan ook maar om één ding “Leven toevoegen aan dagen waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. We gaan er met zijn allen weer een mooi weekend van maken. Een echt avontuur voor het leven. Herinneringen maken en deze koesteren. Met een lach en een traan denken we aan alle lieve, mooie, prachtige, inspirerende, dappere en strijdende mensen in ons achterhoofd. En denken dit kunnen wij nog doen ….  Op naar de start op 8 juni!

Rense

Rense

Loper

Mijn naam is Rense Brouwer, 44 jaar en ik ben getrouwd met Conny. Veel dingen hebben we gemeen; het mooie groene Arnhem, onze drie schatten van kinderen, onze lieve hond en het buiten samen sporten. Daarnaast heb ik een passie voor reizen, natuur, wijn en samen met vrienden op pad gaan.

Op sportief terrein probeer ik regelmatig mee te doen aan allerlei hardloopwedstrijdjes. De korte afstanden hebben daarbij mijn voorkeur. Vorig jaar heb ik voor het eerst een halve Marathon gelopen in Nijmegen en ik heb deelgenomen aan een kwart Triathlon. Om te trainen voor de Roparun wil ik de komende maanden weer gaan opbouwen om in het begin van 2019 weer een goede halve Marathon te kunnen lopen.

Het sportief stilstaan bij familie en vrienden die deze ziekte niet te boven zijn gekomen, dat maakt de Roparun heel bijzonder. 2019 wordt mijn eerste Roparun, hopelijk gaan we ook voor een mooie opbrengst. Een sportieve uitdaging gaat het zeker worden. Het lijkt me prachtig en bijzonder om mee te doen! 

Peter

Peter

Loper

Mijn naam is Peter Tetteroo, ben 53 jaar en woon in het Twentse Goor met mijn vriendin Jacqueline en 2 katten. Behalve hardlopen is muziek maken een grote passie. Ik speel bugel in een brassband en flugehorn in een egerländerkapel.

Mijn motivatie om me aan te melden voor het FriendsRun4Live Roparunteam is tweeledig.
Natuurlijk ben ik gewoon gek op sporten met hardlopen in het bijzonder.De Roparun is een sportieve uitdaging die ik in 2018 voor het eerst heb beleefd. Vanwege de grote afstand  (ruim 560 km) kom je jezelf wel enkele keren tegen. Daarbij is hardlopen een individuele sport maar juist deze uitdaging gaan we samen aan als team met lopers, fietsers, verzorgers en chauffeurs!

Net als vele anderen ken ik ook mensen in mijn omgeving die te maken hebben (gehad) met kanker. In eerste plaats mijn eigen vriendin bij wie in 2012 borstkanker werd geconstateerd en die na maanden met intensieve behandelingen en een operatie nu gelukkig weer volop van het leven kan genieten. Maar ik denk zeker ook aan mensen die minder geluk hebben gehad. Een goede vriend van me die een kansloze strijd vocht en die ik nu al ruim 10 jaar moet missen. Mijn zwager, een buurvrouw, collega’s. Allemaal mensen van wie je hoort dat ze ziek zijn en in onzekerheid verkeren of de strijd niet hebben kunnen winnen. Helaas zijn er te veel mensen die er niet meer zijn.

Onlangs liep ik een trainingsloop. Het was koud en ik was al behoorlijk nat geregend toen ik ook nog een hagelbui op mijn kop kreeg. Toen ik kleumend de kortste route terug naar huis overwoog, moest ik denken aan al die mensen die ook niet zomaar kunnen afhaken als het even tegenzit. Dat gaf mij voldoende motivatie om gewoon door te lopen en mijn trainingsronde af te maken.

Ik hoop tijdens de Roparun voldoende kracht en motivatie te hebben om met mijn Roparun team FriendsRun4Live (#179) deze ultieme uitdaging tot een goede einde te brengen en daarmee veel geld op te halen voor het KWF.

Laten we met zoveel mogelijk mensen zorgen dat we het doel van de Stichting Roparun kunnen realiseren: Ondersteunende zorg voor mensen met kanker onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen waar waak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

 

Colin

Colin

Loper

Ik ben Colin, 42 jaar en kom uit de oudste stad van het land, Nijmegen! Vriend van Femke (loopt weer met ons mee dit jaar) en trotse vader van 2 kids, Luc (15) en Liz (11). In 2014 meegedaan als loper, 2015 de Teamcaptain, in 2016 weer meegedaan als loper en in 2017 de rol van chauffeur / navigator op me genomen. Als mede-oprichter en organisator om meerdere redenen de 2018 editie als team over te laten schieten. Dit was een lastige beslissing en het weekend in mei was ook niet makkelijk om langs de kant toe te kijken. Wanneer je eenmaal verslaafd bent aan de Roparun wordt je knap chagrijnig als je een keer niet meedoet kan ik je uit ervaring vertellen. Gelukkig dachten een aantal oud teamleden hier ook zo over en hier zijn we dan weer. Deze keer wederom als chauffeur echter heb ik me voorgenomen om er met pinksteren in Juni gewoon te staan, voor het team. Het maakt me niet uit waar ze me willen hebben, ik doe het allemaal (weet alleen niet of men gelukkig gaat worden van mijn masseer kwaliteiten). Het is een prachtig evenement voor een nog mooier en doel. De Roparun focust zich op ‘de kwaliteit van het leven’ van mensen die direct zijn getroffen en daadwerkelijk vechten tegen de ziekte kanker. In veel gevallen is het een oneerlijke strijd die uiteindelijk verloren gaat. Een periode van onzekerheid, ongeloof, pijn en verdriet. De liefde van je naasten kan je helpen deze pijn te verzachten. De Roparun wilt hier ook haar steentje aan bijdragen……”Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. Dit motto, gezien als grote muurschildering in een hospice in Den Haag, heeft grote indruk op mij gemaakt. Hiervoor ga ik me wederom voor de volle 100% inzetten. Samen met een geweldige groep mensen. Toppers van het eerste uur, kanjers die na vorig jaar weer mee gaan en een frisse aanwas van toppers die dit jaar voor het eerst met ons meegaan. Rotterdam…..here we come!!

Marco

Marco

Loper

Fietsers

Nancy

Nancy

Fietser

Mijn naam is Nancy van den Akker, ik woon in Nijmegen samen met Sam en onze drie kinderen.
Op sportief vlak ben ik momenteel vooral bezig om onze drie kinderen tijdig bij alle trainingen en wedstrijden te krijgen. Zelf probeer ik wekelijks te tennissen en heb ik 11x de Nijmeegse vierdaagse meegelopen.

Juist op het moment dat ik zelf weer meer wil oppakken komt deze uitdaging voorbij.
2 jaar geleden heb ik als supporter aan de kant gestaan. Wat een evenement was dit!

Hardlopen is niet mijn ding, vandaar dat ik als fietser mee doe. Naast de reguliere fietsafstanden zit ik meer en meer op de fiets… op naar de Roparun 2019.
Dat het samengaat met een goed doel maakt het al bijzonder, maar vooral ook dat ik deze editie samen met mijn beste vriendin de uitdaging aanga.

Ik zal er alles aan doen om er een geslaagde Roparun van te maken!

 

Wiebe

Wiebe

Fietser

Hoi mijn naam is Wiebe H Kastelein, kom uit het Friese Wolvega. Ik ben 51 jaar. Ik woon samen met Janet (zus van Geert) en de 2 kinderen van Janet. Ik ga ook weer mee als fietser. Het is voor de derde keer met dit team. Heb er ook veel zin in om me in te zetten voor het goede doel. Als je 1 keer bent besmet met het ROPARUN virus dan weet je van geen ophouden. Ook vind ik dat je goed kunt zien wat er wordt gedaan met het geld op de site van de Roparun.

Ilse

Ilse

Fietser

Mijn naam is Ilse van Os-Ligtvoet. Ik woon samen met mijn man Rudy en onze kinderen (Mathijs 12 jaar en Esther 10 jaar) in Tilburg. Ik werk al bijna 20 jaar met veel plezier als leerkracht in het basisonderwijs in Goirle. Daarnaast ben ik atletiektrainer bij AV Attila en geef daar les aan de pupillen (6 tot 9 jaar). Daarnaast lees, haak, naai en borduur ik.

Lopen en fietsen doe ik graag.  Na het zien van de vacature voor fietser kreeg ik de gedachten aan het mee willen doen niet meer uit mijn hoofd. Na een wat moeilijkere periode is het nu tijd om iets te gaan doen voor mezelf. En wat is er mooier dan aan jezelf werken en daarbij meteen iets moois en goeds doen voor een ander.. Ik heb er waanzinnig veel zin in!

Henk

Henk

Fietser

Mijn naam is Henk van den Brand en ben meestentijds van mijn werkzaamheden aanwezig  bij Pro Persona afdeling crisis opname 1 in Nijmegen. Daar was het een paar dagen geleden dat Pieter de volgende dringende vraag stelde aan eenieder die het wilde horen: “is er iemand van jullie die iemand kent die als begeleider mee wil fietsen met de Roparun, wij zitten in een soort van crisis in verband met het korte tijdsbestek naar de run toe, om hiervoor iemand te vinden die dit kan en wil doen”. Ik kijk in mijn agenda en zie dat ik deze dagen vrij ben en heb Pieter geantwoord dat ik het team eventueel wel uit de brand wil helpen. Bij deze heb ik dan ook gelijk mijn band met de Roparun beantwoord, die is er (nog) niet, het is tot aan nu toe een “helping out”. Maar wat niet is kan nog komen uiteraard. 
Of ik het vol zal kunnen houden? Daar kan ik 10 juni antwoord op geven, maar om het team wat te ontzenuwen:
– ik ben van origine een duursporter, midden – lange afstand lopen (o.a. 3x een marathon gelopen), overgestapt naar een aantal jaren kwart triatlon en 1x een hele triatlon volbracht. 
– ik heb het grootste gedeelte van het oude Inca rijk bewandeld in de Andes en Amazone in 2005.
– ik ben in januari 2010 in Nijmegen gaan wandelen naar Santiago de Compostela via Lourdes en daar in maart 2010 aangekomen
– ik ben half januari 2017 daar naartoe gefietst waar de zon elke keer onderging totdat ik weer bij het beginpunt terug was op Sinterklaas avond 2017.
 

Chauffeurs / Navigators

Geert

Geert

Chauffeur/Navigator

Hallo, mijn naam is Geert Dolstra. Woonachtig in het mooie Wolvega. Ben onderhand 52 jaar oud en gelukkig getrouwd met Anita. Samen hebben we 2 meiden van 19 en 23 jaar. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als meet- en regeltechnicus bij Aquadatasystems in Dronten. Een bedrijf dat besturingssystemen verzorgt voor stuwen en gemalen.

Dit wordt mijn tweede Roparun. De eerste in 2012 was een dusdanig indrukwekkende ervaring dat het jammer was dat het team er niet mee doorging, maar kriebelen bleef het altijd. Vandaar, toen ik gevraagd werd om weer mee te gaan, heb ik dus ook geen moment getwijfeld.

Zoals zovelen zijn wij in de familie ook niet gevrijwaard gebleven van deze ziekte, maar tegelijkertijd geeft het ook een extra dimensie aan deze uitdaging. De wetenschap dat je met zo veel teams en mensen één gezamenlijk doel hebt maakt het tot, wat mij betreft, het mooiste evenement dat er bestaat en ik hoop dat er ook dit jaar weer vele goede initiatieven worden gesteund, zodat iedereen die met deze vreselijke ziekte te maken heeft, weet dat er ook aan hen gedacht wordt.

Ronald

Ronald

Chauffeur/navigator

Mijn naam is Ronald, 46 jaar en ik kom uit Beuningen. Ik woon samen met Wendy en samen hebben we een zoon Bram. Vanaf 2001 heb ik een eigen administratiekantoor en ben ik voornamelijk aan het werk in de regio Nijmegen-Arnhem-Tiel. Hardlopen is één van mijn hobby’s naast zaalvoetballen en skiën. Ik liep er al jaren aan te denken om eens de Roparun mee te lopen, in juni 2013 hebben we (Marc, Colin en ik) het er na een zaalvoetbalwedstrijd over gehad en Marc en Colin waren gelijk ook erg enthousiast. Daar is de basis gelegd voor Stichting FriendsRun4Life en zijn we begonnen met het zoeken naar meer enthousiaste teamleden. In september 2013 hadden we voldoende mensen bij elkaar en is besloten om in 2014 voor de eerste keer te starten aan de Roparun vanuit Hamburg. Ik heb in 2014 en 2015 als loper mee mogen doen, in 2016 was ik de teamcaptain en in 2017 was ik chauffeur, het was een geweldige ervaring. Het mooiste van het deelnemen, vond ik het teamgevoel, je kunt die eindstreep alleen halen als iedereen zich daarvoor inzet. Ook in 2019 ga ik de Roparun weer meedoen, dit maal weer als chauffeur en ik ga er vanuit dat het weer een super weekend wordt.

Ruud

Ruud

Chauffeur/Navigator

Ik ben Ruud de Groot 57 jaar en getrouwd met Marion. We hebben twee kinderen Anne en Stephan. Ben in het dagelijks leven werkzaam als ambulancechauffeur op een huisartsenpost.

Een aantal jaren benadert om mee te gaan met de Roparun, dit wordt mijn derde Run. Eerste als chauffeur bivak dus iedereen verzorgen van eten en drinken. Tweede run als plaatsvervangend teamcaptain. Als je eenmaal besmet ben met het Roparun Virus dan wil je niet anders dan meedoen. Het is een evenement met een heel goed doel. Dit een avontuur voor het leven. Heb binnen de familie twee mensen helaas overleden aan kanker. Dus toen ik op facebook las dat jullie nog een chauffeur zochten was het de beslissing gauw gemaakt. Wil graag mijn steentje bijdrage aan dit team met bekende als Petra , Edwin en Peter en vele onbekende.

Raymond

Raymond

Chauffeur/navigator

Mijn naam is Raymond van Schaik, woonachtig in Mook en al 22 jaar zelfstandig ondernemer in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Naast deze drukke omstandigheden blijft er weinig tijd over voor echte hobby’s maar de tijd die ik heb besteed ik graag aan de sauna, het bezoeken van voetbalwedstrijden en rockconcerten. In de familie- en kennissenkring is de laatste jaren al vaker kanker geconstateerd. In veel gevallen loopt het goed af maar in enkele gevallen niet. De diagnose kanker heeft een hele grote impact op de directe omgeving. De Roparun is een fantastisch evenement die niet alleen zorgt voor saamhorigheid, een geweldige sfeer maar ook opnieuw een uitdaging. Op de vraag om opnieuw (5e keer) met de Roparun mee te doen had ik dus lange bedenktijd nodig.  Met dit goede doel voor ogen en een fantastisch team weet ik zeker dat de Roparun 2019 voor ons een grote overwinning zal zijn. Niet alleen voor ons zelf maar zeker ook voor de mensen die wij daar mee helpen.

Fysio / Masseurs

Jasper

Jasper

Fysio / Masseurs

Ik ben Jasper, 26 jaar en woonachtig in Nijmegen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam met de opleiding Sport, Management & Ondernemen. Omdat ik mezelf wilde specialiseren ben ik in 2018 met de opleiding fysiotherapie begonnen. Ik heb een grote interesse voor het lichaam en gezondheid, dus ik voel me als een vis in het water! (Vergis je niet, ik houd ontzettend van een lekker biertje op zijn tijd!) Naast deze opleiding werk ik parttime bij MYLAPS timing. 
 
Waar houd ik nog meer van? Ik tennis, loop hard, duik elke winter de sneeuw in en ben verslaafd aan sport op TV. Ik houd van lekker eten en een biertje op zijn tijd en drink waarschijnlijk meer koffie dan goed voor me is, maar hee, wie is perfect? ;)
 
Eind 2018 ben ik benaderd door Friendsrun4life. Naast de schitterende uitdaging vind ik het goed om een steentje bij te dragen aan dit avontuur voor het leven. Iedereen kent wel iemand die aan kanker is overleden en ik ben geen uitzondering. Laten we ervoor gaan en hopelijk halen we een mooi bedrag op!
Margo

Margo

Fysio / Masseurs

Mijn naam is Margo Versteeg, getrouwd met Arnold  en met onze 3 kinderen wonen we in het mooie Twente. In het dagelijks leven werk ik als fysiotherapeut; een prachtig vak waarin ik mensen begeleid in het optimaliseren van hun dagelijks functioneren… er uit zien te halen wat er in zit!

Ik houd van gezelligheid, heb graag familie en vrienden om me heen en in mijn vrije tijd sport ik graag. Hardlopen vind ik leuk en geniet het meest van de duurlopen met m’n  loopmaatjes in het bos. Daarnaast ben ik ook op het volleybalveld te vinden. Wat is er mooier om te werken aan fitheid, “het emmertje leeggooien” samen met mensen waar je plezier mee beleefd!

December 2018: FriendsRun4Life komt op m’n pad.  Exact op het moment dat opnieuw kanker in mijn directe familie als mokerslag binnenkomt. Toeval? Nee, ik denk het niet…. Naast onzekerheid en verdriet herkennen vele naasten vast dat ontzettend machteloze gevoel. Op de vraag van Peter: “Doe je mee?” hoefde ik dus ook niet lang na te denken; ik ga voor de 1ste keer tijdens de RopaRun als fysio voor mijn steentje bij te  dragen. Want als ik patiënten zie knokken…dan is dit het minste wat we kunnen doen!

Maurice

Maurice

Fysio / Masseurs

Mijn naam is Maurice van der Linden, 26 jaar oud en ga assisteren als masseur/fysiotherapeut bij de Roparun. Ik ben bij deze organisatie terecht gekomen omdat mijn studiegenoot Jasper mij hiervoor heeft gevraagd heeft waar ik hem zeer dankbaar voor ben. Het lijkt mij een supermooie ervaring die ik niet wil missen. Net als Jasper heb ik voor mijn studie fysiotherapie een andere bachelor gedaan namelijk Sport, gezondheid & management aan de HAN. Tijdens deze opleiding heb o.a. een minor in sport nutrition een meerdere fitnessopleidingen gevolgd.

Naast het volgen van  de deeltijdstudie fysiotherapie heb ik ook een Personal Training bedrijf genaamd: Linden Lifestyle Balance(LLB). Ik geef personal training bij Fox fitness in Druten tot in Elst en Nijmegen, dus heb een vrij breed werkgebied.

Persoonlijk ben ik meer van krachttraining dan cardio maar ander halfjaar geleden ben ik een periode gaan hardgelopen en heb ik deelgenomen aan de zevenheuvelenloop. Aankomende zomer wil ik weer naar een wasbordje toewerken en gaat het mij zeker motiveren om naast krachttraining ook wat te lopen. Tevens schrijf ik sinds kort ook blogs over voeding, beweging en gedrag voor Beastfull! Naast sport heb ik ook interesses in: reizen, geschiedenis, films, series, festival, en eigenlijk alles dat hard gaat.  Ik ben verder erg behulpzaam en altijd in ontwikkeling.

Ik hoop dat ik het team goed kan assisteren en mijn steentje bij kan dragen tijdens de Roparun.

Catering/verzorging

Miranda

Miranda

Catering/verzorging

Ik ben Miranda , 56 jaar, getrouwd met Ruud, moeder van 2 meiden Manon en Kim, en schoonzoon Tom. en sinds 2 jaar oma van Luke. Mijn roots liggen in het mooie Gouda maar sinds 27 jaar wonen wij met heel veel plezier in het gezellige Tilburg. Ik ben een heel druk mens die, ik kan wel zeggen, voor iedereen klaar staat en ook alles leuk vind om te doen. Heb eigenlijk teveel hobby’s. Kortom ik zit dus nooit stil.

De Roparun is een onwijs gaaf evenement waar ik dit jaar aan mee ga doen. Ik ga niet lopen, fietsen, navigeren of masseren. Ik ga voor de inwendige mens zorgen en onze teamleden een beetje in de watten proberen te leggen, maar dit doe ik natuurlijk niet alleen, dat doe ik met gezellige collega’s. Het is voor mij de 3e keer dat ik meega met dit prachtige, mooie, maar zeker ook vermoeiende weekend. Dit is niets in vergelijking wat mensen doorstaan die deze vreselijke ziekte hebben . Daar doen we het voor.
‘ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’ Velen van ons hebben wel iemand in onze omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken hebben. Ik ben er zelf 1 van. Ik heb huidkanker. Meestal worden er bij mij basaliomen weggehaald, en 1 maal is er een melanoom weggehaald. Gelukkig gaat alles heel goed met me en hoeft niemand zich verder zorgen over me te maken.

Wij willen met ons team zoveel mogelijk geld inzamelen en hebben daarvoor diverse activiteiten op de planning staan. Wat we oa doen is het inzamelen van oude kleding. Mocht U dit hebben kunt U altijd contact met ons opnemen. Voor elke kilo kleding krijgen wij geld, en alle kilootjes bij elkaar zorgen voor een mooi bedrag. Dus denk bij het opruimen van de kledingkast aan ons.

Wij gaan ons voorbereiden op een mooi weekend en zouden het leuk vinden U op tweede pinksterdag , 10 juni 2019, bij de finish aan de Coolsingel te Rotterdam te mogen begroeten.

 

 

Kirsten

Kirsten

Catering/vezorging

Ik ben Kirsten, 34 jaar en ik woon in Eindhoven samen met mijn vriend Tom. Via Tom ben ik 2 jaar geleden in aanraking gekomen met de Roparun en team FriendsRun4Life. We hebben in 2016 samen meegedaan en dat is enorm goed bevallen. En dus doe ik in 2019 wederom mee in de catering van FriendsRun4Life. Zonder Tom dit keer, maar gelukkig wel met wederom een enorm gezellige en gemotiveerde groep. Mijn beste vriendin die 4 jaar geleden borstkanker kreeg en nu ook een tweetal moeders van vrienden van mij die de strijd tegen de kanker aan moeten gaan zijn belangrijke redenen dat ik me in wil zetten voor de Roparun. Maar met name het overlijden van het zoontje van een oud klasgenoot van mij op tweejarige leeftijd aan deze vreselijke ziekte is voor mij een enorme motivatie. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om er niet alleen een toptijd van te maken, maar ook zoveel mogelijk geld in te zamelen om nog meer mensen een overlevingskans te geven. En dan mijn verjaardag kunnen vieren met iedereen in Rotterdam die zich net zo hard heeft ingezet voor dit prachtige doel is helemaal de kers op de taart. Want nog vele verjaardagen vieren met de mensen van wie je houdt is toch wat we iedereen gunnen op de wereld?
Yanaika

Yanaika

Catering/verzoring

Hoi, ik ben Yanaika de dochter van Geert, ik ben 19 jaar en kom uit Wolvega. Dit wordt mijn allereerste Roparun, na jaren lang verhalen erover gehoord te hebben van mijn vader en Wiebe ben ook ik helemaal overtuigd om mee te doen. Ik ga helpen in de verzorging en catering. Bijdragen aan het motto van de Roparun “leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” wie wil daar nou niet zijn steentje aan bijdragen. Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit, een mooi en indrukwekkend weekend om nooit meer te vergeten.

Pieter

Pieter

Catering/verzorging

Hoi mijn naam is Pieter Dubelaar (38) en ik woon in Winssen. Ik ben getrouwd met Karin (37) en heb 3 kids, namelijk Pim (10), Maud (8) en Sam. Ik ben een echt buitenmens. Wat sporten betreft ben ik in voor bijna alles, maar hoofdzakelijk voetbal, tennis, hardlopen en wielrennen. In mijn dagelijks leven werk ik als psychiatrisch verpleegkundige op een opnameafdeling voor volwassen. Een baan die iedere dag weer anders is en die de nodige dynamiek met zich meebrengt. Sporten is voor mij dan ook de ideale uitlaatklep. Ik vind het fijn om een uitdaging te hebben en de roparun past hier helemaal in. 
 
Het is de vierde keer dat ik mee doe aan de Roparun, eenmaal als chauffeur in een ander team en nu 2x als loper in dit team. De laatste keer ben ik jammer genoeg net voor de Roparun geblesseerd geraakt waardoor ik hem niet heb kunnen uitlopen. Na een aantal jaartjes niet meedoen begint het nu weer te kriebelen, waardoor ik besloten heb weer mee te doen. Het mooie van meedoen aan de roparun vind ik het gezamenlijk toewerken naar de eindstreep. Dat hierbij geld ingezameld wordt voor het goede doel is helemaal top!

Fotograaf

Wesley

Wesley

Fotograaf

Ik ben Wesley Bosch 39 jaar en kom uit Nijmegen. Heb een pracht dochter van 6 jaar. Na 17 jaar werken bij de ANAC ben ik  eind 2018 bij Cooltronincs als service onderhoudsmedewerker in Nijmegen aan de slag gegaan. Mijn hobby’s zijn: voetbal, stappen, lekker games spelen op de Playstation, hardlopen en fitness doe ik graag. Maar ik pak nog steeds de auto als ik een brief moet posten om de hoek haha. 5 jaar geleden heb ik voor het eerst de Roparun meegemaakt en ik vond het fantastisch, het doel waar we het voor doen is natuurlijk helemaal fantastisch. Ik ging er blanco in en was benieuwd wat het zou doen met me. Toen ik naar de start liep, liepen er mensen voorbij en hoorde en zag ik mooie dingen en dat deed wel wat met me. Iedereen met hetzelfde doel maar ook met hun eigen persoonlijke doelen. Toen zei ik tegen mezelf, dit wordt mijn doel voor 2016, mee doen als loper, kosten wat het kost. De laatste 10 kilometer van de Roparun 2015 mocht ik mee lopen en Roparun 2016 als reserve loper mee gedaan en toen 20 kilometer mogen lopen. Roparun 2017 heb ik mee gedaan als loper en na de 50 kilometer heb ik moeten stoppen door een bovenbeen blessure.  Roparun 2018 ben ik mee gegaan als fotograaf en toen zag ik alles door een lens wat ik hoorde van andere had ik mooie bijzondere foto’s gemaakt .

Over ons

Aldenhof 6108
6537 DN Nijmegen

KvK 58766928
Rabobank NL27 RABO 0123483867

E-mailadres
info@FriendsRun4Life.com

Telefoonnummer
06 - 53 10 99 86

Volg ons